Reiniging vetafzuigsystemen; Voorkom het risico op brand in uw keuken

Een vervuild afzuig-systeem is één, maar heeft u er ook over nagedacht dat het risico op brand in de keuken van uw bedrijf aanzienlijk wordt vergroot?

Vet, stof en andere vervuiling werken namelijk als de brandstof voor de totale ondergang van uw onderneming op het moment dat onverhoopt ergens in uw bedrijf brand uitbreekt. Wanneer dit onverhoopt plaatsvindt zullen de vlammen hun intrek nemen in de afzuigkanalen die door de vervuiling ideale geleiders zijn, voor het inluiden van een totale catastrofe.

Dit veroorzaakt in veel gevallen een grote brand met ernstige gevolgen. Door de reiniging van de complete afzuig-installatie zorgen onze specialisten er voor dat dit risico wordt geminimaliseerd.

Een schoon afzuig-systeem in uw keuken is essentieel voor de bescherming tegen brand-uitbraak. Om een optimaal gevoel van brandveiligheid te kunnen garanderen is een periodieke reiniging van de complete afzuig-installatie, bestaande uit de kanalen en de afzuigkap, noodzakelijk.

Op deze manier worden vet, stof en andere vervuiling verwijderd zodat het brandgevaar afneemt. Na de volledige reiniging ontvangt u van ons een certificaat waarmee u aantoonbaar bij uw verzekering kunt laten zien dat het systeem gereinigd is volgens de nu geldende normen.

vetkanalen

Waarom is het reinigen van de afzuiginstallatie in de keuken noodzakelijk?

mark black Vermindering van brandgevaar in uw bedrijf

mark black U voldoet hiermee aan de eisen die verzekeraars stellen aan uw organisatie.

mark black U voorkomt hiermee dus het mislopen van een schadevergoeding, indien u niet aan deze eisen voldoet

mark black Optimale hygiëne in de keuken

mark black Langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur

mark black Een verbeterde luchtkwaliteit

Offerte voor uw opdracht?

Wilt u weten wat het kost om uw vetkanalen te reiningen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Contact

Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Start typing and press Enter to search