Geen opdracht is ons te gek!

Onze werkgebieden

Hieronder vind u een overzicht van onze diensten.
schoonmaak kantoren

Schoonmaak Kantoren

Kantoren schoonmaken doen wij al vele jaren. Met veel succes als we onze klanten mogen geloven. En wij zien door de flexibele kantoor werktijden dat we onze  service hierbij ook moeten aanpassen aan de huidige tendens. En dat doen we natuurlijk ook.

Schoonmaak Hotels

Één van onze specialiteiten is schoonmaak in hotels en andere recreatieve ruimtes. Dat doen wij door ons gastvrij op te stellen. Met goed opgeleide en geinstrueerde medewerkers. En met de benodigde etiquette die dit vereist. Ook een stuk flexabiliteit en ervaring komt geheel ten goede aan de klant en dus ook de opdrachtgever.
schoonmaak hotels
schoonmaak food

Schoonmaak Food

Hygiëne is de belangrijkste reden om met ons te werken. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste regelgeving en hebben veel ervaring met het werken in de voedingsmiddelen branche. Productiehallen kennen voor ons geen schoonmaak geheimen. Wij eisen van onze medewerkers meer dan 100% inzet en verantwoordelijkheid. Zodat de consument zonder enige vorm van twijfel uw producten kan gebruiken.

Schoonmaak Vastgoed

Onder vastgoed verstaan wij alle grotere gebouwen. Van kantoorpanden tot aan grote automobielbedrijven. Wij zijn door onze brede kennis en ervaring in staat om u totaal te ondersteunen in elke vorm van schoonmaak. Van de buiten entree tot aan het verwijderen van kauwgom in de vloerbedekking.
schoonmaak vastgoed

Offerte voor uw opdracht?

Wilt u weten wat het kost om uw pand te reiningen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
Contact

Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Start typing and press Enter to search