Geen opdracht is ons te gek!

Specialistische Reiniging

Wij maken pas écht goed schoon!

Glas- & gevelreiniging

Glasbewassing ook wel de ‘glazenwasser’. Toch wel een vak apart. Want ook hier ligt een grote uitdaging. Niet elk raam is altijd even goed bereikbaar. Wij hebben alle middelen in huis om elk raam weer blinkend schoon te maken! Soms met een hoogwerker of met ons Telewassysteem.

Dieptereininging grootkeukens

Één van onze echte specialiteiten is dieptereiniging. Naast de reguliere schoonmaak, is het belangrijk om uw keuken ‘diep’ te reiningen. Bij dieptereiniging gaat eigenlijk de hele keuken uit elkaar en wordt elk onderdeel grondig specialistisch gereinigd.

Dieptereiniging sanitair

Wij maken het sanitair specialistisch schoon verder dan het oog reikt. Op de moeilijk bereikbare plaatsen zit natuurlijk ook vuil. Het sanitair is een zeer belangrijk onderdeel van je bedrijf. Hoe je sanitair eruit ziet is vaak voor klanten één van de belangrijke speerpunten.

Reiniging luchtkanalen

Een gezond binnenklimaat is belangrijk voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich er bevinden. Om een gezond klimaat te bereiken is het belangrijk dat uw luchtbehandelingssysteem in een perfecte hygiÎnische conditie verkeert.

Reiniging vetkanalen

Een vervuild afzuig-systeem is één, maar heeft u er ook over nagedacht dat het risico op brand in de keuken van uw bedrijf aanzienlijk wordt vergroot? Vet, stof en andere vervuiling werken namelijk als de brandstof voor de totale ondergang van uw onderneming op het moment dat onverhoopt ergens in uw bedrijf brand uitbreekt.

Cleanroom reiniging

Het reinigen en het onderhouden van cleanrooms is een uiterst specialistisch vakgebied waar wij de juiste mensen voor hebben opgeleid. In deze cleanrooms is het van groot belang dat er zeer goede afspraken worden gemaakt. Niet ieder schoonmaakbedrijf kan aan deze wensen voldoen.

Tapijtreiniging

Vieze vlekken in het tapijt, in getrapte kauwgom, vochtplekken. Wij halen het eruit. Met onze specialistische tapijtreinigers en reinigingsmiddelen is geen vlek meer veilig in uw tapijt. Maar ook het niet zichtbare vuil dat diep in het tapijt zit verwijderen wij.

Onderhoud harde vloeren

Je wilt toch lopen over een mooie egale schone vloer? Ook hier komt een specialistisch team de vloer bekijken en weten we waar we mee te bmaken hebben. om zo de juiste middelen te gebruiken om de vloer weer optimaal te maken en veilig.

Offerte voor uw opdracht?

Wilt u weten wat het kost om uw pand te reiningen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
Contact

Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Start typing and press Enter to search