Wat komt er kijken bij tapijtreiniging of tapijtonderhoud?

Vieze vlekken in het tapijt, in getrapte kauwgom, vochtplekken. Wij halen het eruit. Met onze specialistische tapijtreinigers en reinigingsmiddelen is geen vlek meer veilig in uw tapijt. Maar ook het niet zichtbare vuil dat diep in het tapijt zit verwijderen wij. Alleen stofzuigen is echt niet genoeg!

Vuil gaat naar verloop van tijd steeds dieper in de vloer ophopen. Hierdoor word de werk- of leefomgeving niet beter en hygiënischer van.

 

Vraag gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij kunnen u goed adviseren op het gebied van Tapijtreiniging!

vloermat reinigen

Door dieptereiniging toe te passen zorg je ervoor dat het ook niet zichtbare vuil diep in je tapijt verwijderd wordt. Hiervoor gebruiken wij een aantal technieken:

Truck-mount methode
Hierbij word met een maximale waterdruk tot diep in het tapijt schoongemaakt en ook drooggemaakt. Dit gebeurt met een speciale truck-mount machine. Zeer grondige reiniging en een relatief snelle droogtijd zijn de grote voordelen van deze methode.

Bonnet
Dit is een wat meer oppervlakkige methode die vooral word ingezet als periodieke reiniging van uw tapijt. De vloer wordt met een speciale spray ingespoten en dan ingeboend met een schijfmachine. Door het geringe watergebruik is ook deze methode lekker snel en heeft u weer een frisse vloer.

Offerte voor uw opdracht?

Wilt u weten wat het kost om uw tapijt te reiningen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Contact

Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Start typing and press Enter to search