Certificering
AB Dienstverlening & Specialistische reiniging

Certificering

Kwaliteit gaat boven alles, voor welk specialistisch schoonmaakwerk u AB ook inschakelt. Samen met onze schoonmaakspecialisten bepaalt u de beste oplossing, voor maximaal resultaat. Vanzelfsprekend voor een eerlijke prijs.

OSB

Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Als OSB-lid moet AB Dienstverlening & Specialistische reiniging voldoen aan strenge eisen op het gebied van arbo, veiligheid, administratie en kwaliteit.
Zo weet u als opdrachtgever zeker dat u samenwerkt met een vakkundig schoonmaak- of glazenwassersbedrijf, en bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Het OSB-Keurmerk bestaat uit drie onderdelen:

 • NEN 4400-1 (SNA-norm)
 • Code Verantwoordelijk Marktgedrag
 • Schoonmaak specifieke eisen

Meer weten? Bekijk de flyer OSB-keurmerk.

ISO 9001

Bij AB zeggen we wat we doen en doen wat we zeggen. Onze opdrachtgevers weten dat. Als bewijs dat wij alles – maar dan ook alles – doen voor tevreden klanten en een uitstekende kwaliteit, zijn wij bezig met onze ISO 9001:2015 certificering. Naar verwachting wordt het certificaat in 2019 behaald.

VCA

In het verlengde van bovenstaande mag het VCA-certificaat natuurlijk niet ontbreken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid & Milieu (VGM). Al onze medewerkers beschikken – uiterlijk binnen 3 maanden na indiensttreding – over het VCA-diploma. Daarmee bent u er als opdrachtgever van verzekerd dat wij alle werkzaamheden op een gezonde, veilige manier uitvoeren.

SVS

AB Dienstverlening & Specialistische reiniging investeert graag in goede medewerkers, om hun betrokkenheid te vergroten en u als klant optimaal te kunnen bedienen. Daarom beschikt het overgrote deel van onze glazenwassers over het SVS-diploma Glasbewassing. Onderdelen van deze basisopleiding zijn:

 • Ergonomisch verantwoord & veilig werken
 • Effectief glaswassen met de juiste wasmethode, -materialen en -middelen
 • Het oefenen met verschillende klimmaterialen en wassystemen
En er is meer…

Naast bovenstaande beschikt AB over de volgende certificaten:

 • DVP-pas (Digitaal Veiligheidspaspoort)
 • Liftcertificaat
 • Hoogwerkerscertificaat
 • Basisdiploma vloerenonderhoud
 • Cleanroom-certificaat

Ook is aan elke medewerker een VOG-verklaring afgegeven. Wel zo’n prettig idee, toch?

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Op zoek naar een gecertificeerde, professionele partner in specialistisch schoonmaakwerk? Of wilt u meer weten over onze maatschappelijk verantwoorde, effectieve en veilige manier van werken? Laat het ons weten.

AB Dienstverlening & Specialistische reiniging.

Schoner bestaat niet.

Dag en nacht bereikbaar
Calamiteit? Wij staan 24/7 voor u klaar.
Ruim 30 jaar ervaring
Betrouwbare service, uitstekende vakkennis en: glasheldere afspraken.
Dé reinigingsspecialist
Altijd de beste schoonmaakoplossing.
Flexibel inzetbaar
Direct of als onderaannemer. Wat u maar wilt.
Gecertificeerd
Waaronder OSB, NEN en VCA. Wel zo’n prettig idee.
Scherpe tarieven
Door onze efficiënte werkwijze en lage overheadkosten.