Certificering
AB Dienstverlening & Specialistische reiniging

Certificering

Kwaliteit gaat boven alles, voor welk specialistisch schoonmaakwerk u AB ook inschakelt. Samen met onze schoonmaakspecialisten bepaalt u de beste oplossing, voor maximaal resultaat. Vanzelfsprekend voor een eerlijke prijs.

Keurmerk Schoon

AB Dienstverlening is in het bezit van het Keurmerk Schoon dat staat voor kwaliteit en (financiële) betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

De vier zekerheden van het Keurmerk Schoon:

 • Met onze NEN4400-1-certificering (SNA-norm) bent u maximaal beschermd tegen ketenaansprakelijkheid. Wij hebben onze financiële en personele administratie op orde.
  Wij dragen belasting en premies correct af en onze werknemers mogen in Nederland werken.
 • We houden ons aan de afspraken uit de cao voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. We betalen onze medewerkers een goed loon (20% boven wettelijk minimum), zorgen voor een reële werkdruk en goede arbeidsvoorwaarden (26 vrije dagen bij 38 uur, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw, uiteenlopende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, Eerder Stoppen met Werken-regeling)
 • Wij voeren de schoonmaakwerkzaamheden volgens afspraak uit.
 • Wij hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, waarmee we bijdragen aan duurzame marktwerking (kwaliteit boven prijs).

Een onafhankelijke keuringsinstantie toetst en keurt ons een/twee keer per jaar op bovenstaande vier onderdelen.

Klik op het het onderstaande logo voor meer informatie over onze certificering. Ook kunt u hier ons certificaat downloaden.

Schoonmakend Nederland

Ondernemersorganisatie Schoonmakend Nederland is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Als OSB-lid moet AB Dienstverlening & Specialistische reiniging voldoen aan strenge eisen op het gebied van arbo, veiligheid, administratie en kwaliteit.
Zo weet u als opdrachtgever zeker dat u samenwerkt met een vakkundig schoonmaak- of glazenwassersbedrijf, en bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Het OSB-Keurmerk bestaat uit drie onderdelen:

  • NEN 4400-1 (SNA-norm)
  • Code Verantwoordelijk Marktgedrag
  • Schoonmaak specifieke eisen
  • Meer weten? Bekijk de website Schoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland logo

ISO 9001

Bij AB zeggen we wat we doen en doen wat we zeggen. Onze opdrachtgevers weten dat. Als bewijs dat wij alles – maar dan ook alles – doen voor tevreden klanten en een uitstekende kwaliteit, zijn wij bezig met onze ISO 9001:2015 certificering. Naar verwachting wordt het certificaat in 2019 behaald.

VCA

In het verlengde van bovenstaande mag het VCA-certificaat natuurlijk niet ontbreken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid & Milieu (VGM). Al onze medewerkers beschikken – uiterlijk binnen 3 maanden na indiensttreding – over het VCA-diploma. Daarmee bent u er als opdrachtgever van verzekerd dat wij alle werkzaamheden op een gezonde, veilige manier uitvoeren.

SVS

AB Dienstverlening & Specialistische reiniging investeert graag in goede medewerkers, om hun betrokkenheid te vergroten en u als klant optimaal te kunnen bedienen. Daarom beschikt het overgrote deel van onze glazenwassers over het SVS-diploma Glasbewassing. Onderdelen van deze basisopleiding zijn:

 • Ergonomisch verantwoord & veilig werken
 • Effectief glaswassen met de juiste wasmethode, -materialen en -middelen
 • Het oefenen met verschillende klimmaterialen en wassystemen
En er is meer…

Naast bovenstaande beschikt AB over de volgende certificaten:

 • DVP-pas (Digitaal Veiligheidspaspoort)
 • Liftcertificaat
 • Hoogwerkerscertificaat
 • Basisdiploma vloerenonderhoud
 • Cleanroom-certificaat

Ook is aan elke medewerker een VOG-verklaring afgegeven. Wel zo’n prettig idee, toch?

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Op zoek naar een gecertificeerde, professionele partner in specialistisch schoonmaakwerk? Of wilt u meer weten over onze maatschappelijk verantwoorde, effectieve en veilige manier van werken? Laat het ons weten.

AB Dienstverlening & Specialistische reiniging.

Schoner bestaat niet.

Dag en nacht bereikbaar
Calamiteit? Wij staan 24/7 voor u klaar.
Ruim 30 jaar ervaring
Betrouwbare service, uitstekende vakkennis en: glasheldere afspraken.
Dé reinigingsspecialist
Altijd de beste schoonmaakoplossing.
Flexibel inzetbaar
Direct of als onderaannemer. Wat u maar wilt.
Gecertificeerd
Waaronder OSB, NEN en VCA. Wel zo’n prettig idee.
Scherpe tarieven
Door onze efficiënte werkwijze en lage overheadkosten.
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 11 recensies
×
js_loader