MVO
AB Dienstverlening & Specialistische reiniging

MVO

AB hecht aan duurzaamheid. Dat uit zich in langdurige relaties, de schoonmaakmiddelen die we gebruiken, de manier waarop we met elkaar omgaan en een optimale inzetbaarheid van mensen. Oók van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Code verantwoordelijk marktgedrag (MVO)

Evenals vele andere facilitaire dienstverleners, steunt AB de afspraken zoals vastgelegd in de Code Verantwoordelijk Marktgedrag: een leidraad op het gebied van kwaliteit, prijs en sociaal beleid. Voor een gezonde marktwerking, juiste prijs-kwaliteitverhouding en meer oog voor het menselijke aspect. Waarbij we (uiteraard) geen concessies doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Ethisch zakendoen dus. Zoals het hoort.

Bekijk onze zelfverklaring
Bekijk onze certificaten

Afstand arbeidsmarkt

Soms heb je net even een extra zetje nodig. Of een steuntje in de rug. Bij AB geloven we dat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen aan de maatschappij, ieder op zijn of haar manier. Daarom werkt AB Dienstverlening & Specialistische reiniging o.a. samen met ’s Heerlen Loo. Deze zorginstelling in Ermelo ondersteunt mensen met een beperking, in de breedste zin van het woord. AB biedt daarmee ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de mogelijkheid bij ons te komen werken.

Bekijk onze vacatures

Afstand arbeidsmarkt

AB Dienstverlening & Specialistische reiniging werkt waar mogelijk met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten, zodat onze ecologische footprint zo veel mogelijk wordt beperkt. Meer weten over welke schoonmaakmiddelen en -materialen bij uw specialistische schoonmaakklus worden ingezet? Wij vertellen u er graag alles over.

AB Dienstverlening & Specialistische reiniging.

Schoner bestaat niet.

Dag en nacht bereikbaar
Calamiteit? Wij staan 24/7 voor u klaar.
Ruim 30 jaar ervaring
Betrouwbare service, uitstekende vakkennis en: glasheldere afspraken.
Dé reinigingsspecialist
Altijd de beste schoonmaakoplossing.
Flexibel inzetbaar
Direct of als onderaannemer. Wat u maar wilt.
Gecertificeerd
Waaronder OSB, NEN en VCA. Wel zo’n prettig idee.
Scherpe tarieven
Door onze efficiënte werkwijze en lage overheadkosten.
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 11 recensies
×
js_loader