Nieuws

schoonmaakbedrijf harderwijk AB Dienstverlening

Meer begrip voor de schoonmaak

Terugkijkend op de afgelopen zomerperiode was het weer als vanouds druk bij AB Dienstverlening & Specialistische Reiniging met een piek in onderhoud- en reinigingsklussen.

,,Het is fijn om te zien dat het werk na twee jaar weer zo aantrekt, maar je krijgt van alle opdrachtgevers te horen dat het in de zomervakantie moet. Er is veel meer mogelijk als je even verder kijkt’’, vertellen Peter Gerards en Jeannet de Kwant.

,,Een glazenwasser kan prima onder kantoortijd zijn werk doen, zeker als het de buitenzijde betreft. Dieptereiniging van de keuken van een schoolkantine kan ook in de toetsweek, tijdens een studiedag van de leraren of na lestijd. Dieptereiniging sanitair bij basisscholen kan je ook om 15.00 uur starten of tijdens een kampweek voor de bovenbouw. Op woensdag werken veel mensen thuis en dan hoeven cateraars voor kantoren minder te bereiden. Dan kunnen wij goed terecht voor een dieptereiniging keuken. Je weet vaak een half jaar van tevoren wanneer het personeelsuitje is. Dan is het bedrijfspand leeg en dat is het moment voor een tapijtreiniging, vloeronderhoud, dieptereiniging of het reinigen van de parkeergarage.  Er is zoveel meer mogelijk als je even kijkt buiten de vakanties. We kunnen prima ’s middags om 1400 uur starten en ’s avonds doorgaan, of juist vroeg beginnen om 6.00 uur of in het weekend werk uitvoeren. Dan is het voor ons nog beter te organiseren. Dan kan onze vaste ploeg het doen. Door hen structureel leuke klussen buiten de vakantie te bieden, kunnen we hen langer vasthouden. Gelukkig is er steeds meer begrip voor elkaar.”

Terug naar nieuws
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 11 recensies
×
js_loader